Slik blir oppkjøringen

Om nøyaktig 39 dager starter REMA 1000-ligaen, og i går møtte vi inn til første felles økt for sesongen 2024/25. Her var det en del kjente fjes og noen nye, som alle gleder seg til å endelig komme i gang igjen.

Allerede førstkommende torsdag reiser vi på treningshelg til Jølster i Sunnfjord for å bli kjent. Nå skal det fysiske grunnlaget for en lang sesong settes, og sesongoppkjøringen preges derfor av mye fysisk trening og mange håndballøkter.

I slutten av juli venter Tertnes i en treningskamp før vi litt ut i august reiser til Oslo og spiller to kamper mot Romerike Ravens og Oppsal. 22. august spiller vi første offisielle kamp for sesongen i 2. runde i NM mot Sotra på bortebane.

DatoAktivitet
22/7Premieretrening
25/7-28/7Treningshelg i Jølster
30/7Tertnes-Fana i Åsane Arena
8/8-9/8Ravens-Fana torsdag
Oppsal-Fana fredag
22/8Sotra-Fana (NM) i Sotra Arena
31/81. seriekamp: Haslum (b)

Hovedtrener Vidar Gjesdal er klar på at den nye troppen har stort potensial:

– Det har vært et mål å skape en større bredde i troppen. Det synes jeg vi har lykkes godt med og det håper jeg skal bli utviklende for hele gruppen når vi nå drar i gang for fullt. Vi kommer helt klart til å savne flere store profiler som drar videre, mens her finnes enormt mange spennende jenter som jeg vet har store ambisjoner om utvikling for både seg selv og laget. Vi har tro på at troppen er slagkraftig og at vi skal bite godt fra oss når alvoret kommer i gang.