Storspill fra kantene våre i Sotra Arena i kveld

NM er godt i gang, og jentene slo godt ifra seg mot 3.divisjonslaget Sotra nå i kveld. Maren satte standarden ute på kanten, og puttet kampens første mål etter knappe 1 ½ minutt. Da kampen var over hadde hun fått hele 14 baller inn bak Sotra sine målvakter. Og sammen med de andre kantspillerne stod Maren for til sammen 25 av Fana sine 48 mål i denne 2.runde kampen.

Fra Marius på trenerbenken har vi fått denne tilbakemeldingen

«Vi gjennomfører en veldig profesjonell kamp og jentene viser virkelig at de tar kampen og Sotra på alvor. Det er lett å bli utålmodig i denne typen kamper hvor man står lenge i etablert forsvar. Men jentene løser det strålende og vi løper inn veldig mange mål.

Også veldig gledelig at de to hospitantene som var med fra Gneist får mange minutter og griper sjansen. Det viser at Bergen Sør samarbeidet fungerer som det skal.

Til slutt vil vi takke Sotra for kampen og et flott arrangement. Nå venter Bjørnar i neste runde i en full Bjørnarhall. Det er noe vi gleder oss veldig til».

Det var en stor kontingent Fana supportere på tribunen, inkludert noen ivrige jenter som laget mye lyd. Nå håper vi at både jentene og alle andre Fana tilhengere tar turen til Bjørnarhallen på søndag kl 16:00. Der møter vi et Bjørnar lag som garantert er ute etter revansje for 2.rundekampen i fjor, da vant vi 40-20. Bjørnar slo forresten Fyllingen 22-20 i sin 2.runde kamp.