Foto: Bjørn Erik Nesse

Klare for åttendedelsfinalen

I år som i fjor er Fana videre i NM etter å ha slått ut Bjørnar. Og i år som i fjor ble sluttresultatet 40-20 til jentene våre. Største forskjellen er at i år var dette en 3.runde kamp, mens det i fjor var en 2.runde kamp.

Kort oppsummert fra tilskuerplass var det mye fint spill og mange flotte kombinasjoner, men også ispedd litt slurv og noen unøyaktigheter. Men noe som var veldig nøyaktig var et av de siste målene, en flott flyver.

Foto: Bjørn Erik Nesse

Assistent Marius sier dette etter kampen;

«Dagens kamp er vel en godkjent gjennomføring. Tidvis litt for mye slurv i begge ender av banen. Vi kunne både scoret flere mål og sluppet inn færre. Men alt i alt er en seier med 20 mål godkjent.

Gøy med mange tilskuere på tribunen og et flott arrangement med både vår kamp og kampen mellom Bergen og Bjørnar sitt herrelag.

Nå venter en siste treningsuke med finpuss av spillet vårt. Før Rema 1000-ligaen endelig starter mot Haslum neste søndag».  

Hvem som blir neste NM-motstander er ennå ikke kjent, men vi oppdaterer så fort vi hvem jentene skal møte i åttendedels finalen.

PS: Bergen gikk også videre til åttendedelsfinalen etter å ha vunnet 30-19 over Bjørnar.