Godkjent sesongåpning

Å sesongåpne på bortebane mot et nyopprykket lag er aldri en enkel oppgave. Men det var det jentene våre gjorde søndag ettermiddag da de møtte nyopprykkede Haslum på bortebane.

Marius Beck har rapportert fra kampen;

«2 poeng i første seriekamp, og i dag var det alt som betydde noe for oss. Vi møter et godt samspilt Haslum-lag som lekte seg til opprykk fra 1.divisjon i fjor. De utfordrer oss gjennom hele kampen med høyt tempo og godt duellspill gjennom hele kampen.

Anført av en Martine Kåringstad Andersen, som var «on fire» i dag, så fører vi egentlig hele første omgang. Men får aldri ordentlig flyt i angrepsspillet vårt. Ved to anledninger skaffer vi oss tre måls ledelse uten at vi klarer å riste av oss hjemmelaget.

Til pause leder vi med ett mål.Andre omgang er tett og jevn hele veien. Haslum utnytter at de starter omgangen med en spiller mer og leder det første kvarteret. I slutten av kampen får vi litt mer skikk på angrepsspillet og Haslum forsøker flere forsvarsformasjoner for å stoppe Martine som ender kampen med 16 mål.

Nå venter en uke med trening før vi møter Oppsal i Fana Arena søndag kl 1700. Vi gleder oss masse til å spille vår første hjemmekamp for sesongen og håper vi kan gi publikum en like spennende kamp om en uke».

Nå venter altså sesongåpning på hjemmebane søndag 08.september kl 17:00. Da kommer Oppsal på besøk i Fana Arena. Kommer du?