Foto fra jentenes FB-side

En god dag på jobben for juniorjentene

Forrige sesong gikk jentene helt til finalen, og i kveld startet de veien til Telenor Arena i slutten av desember borte mot Bækkelaget.

Om du nå ikke helt skjønner hva vi snakker om så er dette junior-NM altså. Og der stiller vi lag sammen med samarbeidsklubben vår, Gneist.

Det begynte bra og siden ble det bare bedre. Litt vanskelig å sitte hjemme i Bergen og få oversikt men jeg fikk da med meg at Marie Mjøs banket inn 10 mål. Godt gjordt med tanke på at hun for en liten uke siden var ute med skade etter et ublidt møte med en treningsstrikk.

Direkte fra sidelinjen i Bækkelagshallen har vi imidlertid fått følgende rapport fra Marius Beck: «Vi har god kontroll på kampen hele veien og spiller mye fin håndball. En kombinasjon av godt målvaktsspill hos Bækkelaget og litt dårlig skyting fra vår side gjør at vi ikke drar ifra enda tidligere.

Veldig gøy å få en god start på NM20 også denne sesongen. Laget som reiste i dag har hatt en trening sammen, så det er enda mer å hente når samspillet blir enda bedre.

Nå blir det spennende å se hvem vi trekker i neste runde. Det blir avgjort i neste uke når alle da andre kampene er ferdigspilt. Vi håper selfølgelig at vi får en hjemmekamp og samler hele Bergen Sør på tribunen».

Vi kommer tilbake når vi vet når, og mot hvem, neste kamp blir.