Foto: Tove Lise Mossestad

Sesongåpning på hjemmebane med Synna tilbake i Fana drakten. Kan det bli en bedre søndag?

Det blir Lykkehjul, Pauseresultatkonkuranse, mye godt i kiosken (inkl et par nyvinninger) og selfølgelig blir det en god kamp ute på banen!

Søndag er det endelig tid for sesongåpning hjemme i Fana Arena. Det er Oppsal som kommer over fjellet og kampen starter kl 17:00.

De to lagene har spilt hver sin kamp, og mens Fana vant med ett mål over Haslum så ble det tap for Oppsal da de sesongåpnet hjemme mot Molde.Dette blir 6.gang vi får besøk av Oppsal i Fana Arena og statistisk sett har vi vunnet de fleste kampene oss imellom.

I forkant av søndagens kamp har vi tatt en kjapp prat med målvakten vår,  Synna Lien, en av de nye på laget men som likevel er en av de «gamle». Og hun er den på laget som var med da vi spilte mot Oppsal som ferske eliteserie-jenter tilbake i 2018/2019 sesongen. I mellomtiden har hun vært en tur i Danmark før hun via Tertnes kom tilbake til oss i Fana. Vi lurte selfølgelig på hvordan hun ser på det å ha Fana Arena som hjemmebane igjen?

«Jeg gleder meg utrolig masse til å spille i Fana Arena på søndag, og at det nå er min hjemmebane igjen. Å spille for et energisk og engasjert publikum gir meg mye som håndballspiller, og nettopp dette, pleier publikum i Fana Arena å være gode til!

Jeg håper virkelig at så mange som mulig tar turen på søndag, så skal vi på banen gi mye energi tilbake til alle i publikum!»

Foto: Bjørn Erik Nesse/arkivbilde

Så alle sammen, ta turen på kamp på søndag. Det blir Lykkehjul, Pauseresultatkonkuranse, mye godt i kiosken (inkl et par nyvinninger) og selfølgelig blir det en god kamp ute på banen!

Kampstart er kl 17:00, biletter finner du her og så gleder vi oss til å se deg i hallen.