Til tross for tap var det god kok i Fana Arena under sesongens første hjemmekamp

Alt gikk ikke helt etter planen i kveld, men det var likevel god kok i Fana Arena. Det var ikke bare på banen det var en skjønn blanding av gammelt og nytt. Også blant de frivillige fant du de med lang erfaring, de med litt mindre erfaring og så de midt imellom. Men mer om det ved en senere anledning.

Fra assistent  Marius har vi fått noen betraktninger fra sidelinjen, «Første hjemmekamp og dessverre blir begge poengene med Oppsal tilbake til Oslo. Vi starter kampen fint og skaffer oss en 3 måls ledelse midtveis i omgangen. Men etter hvert som omgangen nærmer seg slutten får vi mer og mer trøbbel med Oppsal sine gode duellspillere og linjespillere.

I starten av 2.omgang har vi litt mindre flyt i angrepsspillet, samtidig som vi fortsetter å slite i forsvar. Noe som gjør at vi havner 3-4 mål bak ganske raskt. Det gjør at vi blir jagende litt etter og stressnivået blir tidvis litt for høyt. Vi tester både et mer offensivt forsvar og 7 mot 6 i angrep uten at det gir oss kontakt med Oppsal igjen.

Vi tar med oss at angrepsspillet ser bedre ut og med litt mer flyt enn vi hadde i serieåpningen. Det skal vi fortsette å jobbe med. Samtidig vet vi at vi må fortsette å forbedre forsvarsspillet vårt. Både individuelle ferdigheter og samspillet.

De neste tre kampene er mot noen av Europas beste lag. Vi skal love at vi skal legge igjen all respekt i garderoben og forsøke å gi både Larvik og Storhamar kamp om poengene og cup-avansement».

Linnea ble vår beste spiller i dag, det var godt med publikum i hallen, gode konkuranser og fine premier. Om 1 ½ uke kommer Storhamar på besøk, kommer du?

Savner du resultatet? 27-32 etter at det stod 15-16 til pause