Kommer vi oss til kvartfianlen ?

Først litt historie; i 2019/20 sesongen ble vi stoppet av Molde i i åttendedelsfinalen, i 2020/21 og 2021/22 sesongen kom vi til semifinalen der vi begge sesongen måtte gi tapt for Vipers. Mens vi i 2022/23 sesongen måtte se at Sola slo oss i åttendelsfinalen. Og forrige sesong var det Byåsen som var best i åttendelsfinalen.

Men det var da, nå er det åttendedelsfinale i årets senior NM som skal spilles. Og motstander denne onsdagen er altså Storhamar,  laget som av mange er regnet som en god kandidat til å kjempe med Vipers helt i toppen av både tabellen, sluttspillet og NM.

Jentene har fått trent godt etter forrige møte med Storhamar og med ingen flere spillere på skadelisten enn det var da så gleder vi oss alle sammen til onsdagens kamp.

Kampstart er kl 17:45, du får fremdeles fatt i biletter i appen vår og husk – denne kampen sendes/streames ikke i de vanlige kanalene våre, og siden det ikke er MyGame i hallen får du helle rikke sett kampen der. Men kommer du i Fana Arena får du altså sett kampen «live»… og det er der den er best!

Foto: Kjell Eirik Irgens Henanger, Livesportphoto