To viktige poeng og sesongens første seier på hjemmebane

Fy søren hvor mye enklere «alt» er når det går vår vei. Slik det gjorde i kveld. Det var som en i arrangementsgjengen sa underveis i kampen; «alt går på skinner i dag. Ingen som stresser rundt eller ikke vet hva de skal gjøre».

Og slik såg det ut ute på banen også, der jentene varmet opp i Rosa Sløyfe t-skjorter i dag. Kveldens kamp var nemlig i samarbeid med Rosa Sløyfe aksjonen. Og hva er vel gøyere enn å starte litt spektakulært?  Sånn som med litt pyrorøyk over jentene våre.

Gjerpen startet kanskje med ballen, men Fana var først ute med scoringene. Men deretter fulgte lagene hverandre tett kan du si. For det var sånn en periode at laget den ene mål så kunne du være temmelig sikker på at også de andre fikk ballen i mål like etter. Det var egentlig ingen av lagene som greide å slite seg løs. Først mot slutten av første omgang fikk Fana en aldri så liten luke (10-8) som Gjerpen nesten tettet igjen (11-10) før Fana i løpet av tre minutter økte til 14-11. Og med det kunne en fornøyd rødkledd gjeng gå i garderoben.

Andre omgang fortsatte som den første, eller iallefall nesten. For nå fikk vi tre to-minuttere i løpet av veldig kort tid. Men jentene holdt unna de, og selv om Gjerpen prøvde å ta ut Martine så kom de aldri nærmere enn ett mål. Mens Martine på sin side satte 11 baller inn i Gjerpen målet.

Ja, det ble spennende på slutten. Men med viktige redninger fra Synna Lien, godt forsvarsspill over hele linjen og et til tider glitrende samspill mellom Marie Mjøs og Anna Mortvedt så gikk det Fana sin vei på hjemmebane denne kvelden. Med to viktige poeng og sesongens første hjemmeseier fikk jentene vist et entusiastisk publikum at de er i ferd med å bli en samspilt gjeng som kan å spille håndball.

Anna ble meget fortjent kåret til vår beste spiller i kveld, hun var stort sett over alt. Også en ufrivillig to-minutters tur på benken.

Neste hjemmekamp er mot Sola den 13.november kl 18:15. Følg med for mer informasjon om den kampen.