Foto: Kjell Eirik Irgens Henanger, Livesportphoto.

Jentene reiser til Larvik for å legge igjen respekten i garderoben

Vi skal love at vi skal legge igjen all respekt i garderoben

Kampene kommer som perler på en snor, og til helgen reiser jentene til Larvik for å møte laget som etter to runder ligger på tredje plass på tabellen. Og som har en uttalt målsetning om å ta medalje i årets sesong.

«De neste tre kampene er mot noen av Europas beste lag. Vi skal love at vi skal legge igjen all respekt i garderoben og forsøke å gi både Larvik og Storhamar kamp om poengene og cup-avansement», sa Marius Beck etter kampen mot Oppsal

Foto: Kjell Eirik Irgens Henanger, Livesportphoto. Fra kampen mot Oppsal

Maren Langø, venstrekant og en av tre i kapteins teamet, hva tenker du foran møtet med Larvik til helgen?

«Det blir en spennende kamp på søndag. Larvik har et sterkt lag i år, så vi skal være godt forberedt når kampen blåses i gang. Vi gleder oss masse til kamp, og er klare for å krige om 2 poeng!»

Foto: Kjell Eirik Irgens Henanger, Livesportphoto.

Marens tidligere medspiller på venstrekanten, nå motspiller og Larvik jente, Sara Berg, gleder seg også til å møte gode venner til helgen:

«Jeg gleder meg veldig til å spille mot Fana i helgen, blir kjekt å møte gode venner igjen. Fana mistet noen spillere etter forrige sesong, og har fått inn mange nye spennende spillere, i tillegg til nye trenere. Fana er på mange måter et tøft lag å møte. Det er et lag som kjemper til kampen er ferdig, og aldri gir seg.

Jeg gleder meg til en god håndballkamp, og håper selvfølgelig at Larvik tar seieren».

Foto: Kjell Eirik Henanger (Arkiv)

Sara, vi og gleder oss til kamp – men vi håper selfølgelig at poengene blir med over fjellet til Bergen.

Kampen ser du på TV2 Play fra kl 15:45