Arkiv/Foto Kjell Eirik Irgens Henanger Livesportphoto

Det ble en vond håndballleksjon i Larvik søndag ettermiddag

Hadde første omgang vært som den andre så hadde det nok sett bedre ut da kampen var over, men her er det å finne lyspunktene (les andre omgang) , jobbe videre med de,  legge kampen bak seg og se framover.

Vidar sa til Håndball-TV rett etter kampen at her er det mye å jobbe med. Det var blandt annet litt for mange både tekniske feil og feile valg hos jentene i dag.

Eller som Marius sa det etter kampen; «En liten håndballeksjon i Larvik. Vi scorer kampens første mål etter 1.minutt, men de neste 29 minuttene er Larvik mange hakk bedre enn oss i alle spillets faser. Vi sliter med å komme oss til gode muligheter i 6 mot 6 spillet, noe som gir Larvik mange enkle mål. Og etter å ha kommet til noen bedre muligheter i 7 mot 6, så begynner vi også å slite der. Da ble det noen enklere mål for Larvik. Vi går derfor til pause med blytunge 22-9 på tavla.

I pausen snakker vi om vår innstilling og hvordan vi framstår på banen. Det er forskjell på å tape mot et bedre lag og å ikke gi det et ordentlig forsøk.

Jentene svarer opp på en del av de tingene vi snakker om i pausen. Og selv om Larvik er bedre enn oss i 2.omgang også, så må de jobbe for det på en helt annen måte etter pause. Det er ingen tvil om at vi fortsatt har mye å jobbe med i alle spillets faser, men vi viser i 2.omgang at vi kan gi de beste lagene kamp i perioder.

Nå venter to dager med video og trening før Champions League laget Storhamar står for tur onsdag kl 17:45. Da får vi en ny mulighet til å måle oss mot et av de beste lagene i landet».

Og onsdagens kamp går hjemme i Fana Arena. Du tar vel turen?