Foto: @bjornerikfoto

Midtukekamp med konkuranser, pizza og Fanzone i Fana Arena

Om du ikke har andre planer onsdag ettermiddag så er Fana Arena og REMA  1000-ligaen bare en kort bybane tur unna. Kampen starter kl 17:45 og vi sørger for lykkehjul med spennende premier fra Coop Extra Apeltun, Pizzabakeren sørger for at man kan ta middagen i Fana Arena og det blir papirfly-konkuranse i pausen. Og selfølgelig blir det Fanzone der du får møte jentene etter kampen.

I tillegg kommer en ny omgang av «Tipp pauseresultat» konkuransen der du kan vinne en signert drakt. Sjekk ut QR-koden som henger rundt omkring i publikumsområdet i hallen. Husk bare at konkurransen «stenger» idet kampen starter.

Hvem møter vi? Jo det er Storhamar, laget som har vært nummer to i serien de siste fire, fem, seks årene. Og som i år blir tippet å gi Vipers skikkelig kamp om tabelltoppen. Statistisk sett har vi ikke tallene med oss, der sier tallene (i prosent) 90-10 i Storhamars favør. Men det var noen som sa at «gårsdagen er forbi» – så vi skal aldri si aldri.

Etter 2023/24 sesongen reiste Oda Lunne Mastad fra Fana til Storhamar. Og sånn i forbifarten sier hun at «Jeg gleder meg til å komme tilbake til Fana Arena, men det blir også litt rart!» (En liten fun-fact i den forbindelse; Oda er den fjerde spilleren som har reist fra Fana til Storhamar).

Så det blir en kort uke på jentene med bare to dager mellom Larvik og Storhamar. For allerede onsdag får vi altså besøk av Storhamar, laget som har startet sesongen med mellom annet å slå Vipers i serieåpningen og spilt uavgjort mot franske Metz i Champions League. Men de spilte  også uavgjort mot Molde etter å ha ledet stort til pause, så alt går an….

Bilettene ligger ute i appen og på nettsiden vår. Løp og kjøp så snakkes vi i hallen!