Foto Kjell Eirik Irgens Henanger Livesportphoto

En god omgang og en ikke fullt så god omgang

Det begynte bra, veldig bra egentlig. Jentene brettet opp ermene og viste hjemmepublikummet at de kan så mye bedre enn det de fikk fram i kampen mot Larvik.

Denne gangen starter Linnea med å score etter bare et knapt halvminutt og Synna fulgte opp i hjemme-enden med en flott strafferedning. Jentene gjorde en god jobb i forsvar, faktisk så godt at det gikk over fem minutter før Storhamar fikk sitt første mål.

Foto Kjell Eirik Irgens Henanger Livesportphoto

Selv om Storhamar tok ledelsen etter halvspillt tid, så fikk vi utover i 1.omgang se et Fana lag som hold godt følge med gjestene fra Hamar. Men da det nærmet seg pause fikk Storhamar et par billige mål etter at  vi en periode gikk over til å spille  syv mot seks.  

Hva som ble sagt i garderoben til Storhamar vet ikke jeg, men det virket som om det var «et annet» Storhamar lag som kom på banen. Og derifra og ut gikk det gjestene sin vei.

Men selv med et surt tap også denne kvelden så var det mye bra å se. Nå er det en liten kamp-pause før neste kamp som er NM åttendelsfinale mot, ja – nettopp Storhamar. Vi kommer tilbake med mer om den kampen senere.